1 av 2

Välkommen till Jencic

Klädbutiken med det lilla extra. Vår butik, som grundades 2012 av den dynamiska duon, Jenny och Cecilia, har åtagit sig att tillhandahålla moderiktiga kläder med personlig service. Vi tror att varje kund förtjänar en härlig shoppingupplevelse, och vår resa började med visionen att skapa ett utrymme som passar både dottern, mamman och mormor.

Hos Jencic kretsar vår passion kring att göra mode tillgängligt för alla, utan att kompromissa med kvalitet och stil. Oavsett om du är en trendsättande dotter, en chic mamma eller en modemedveten mormor, har vi noggrant utvalda kollektioner som passar alla åldrar och smaker.

Gå med i vår gemenskap av nöjda kunder som har upptäckt glädjen i att klä sig med självförtroende och uttrycka sin unika stil. Utforska våra senaste kollektioner, där mode möter prisvärdhet, och upplev skillnaden som genuin omsorg och engagemang kan göra för våra kunder.

Göteborgs bästa klädbutik 2017

2017 erhöll Jencic Mix Megapols utmärkelse - Göteborgs bästa klädbutik.

Mest Inspirerande Butik 2018

Vi är stolta och tacksamma över att vår butik har blivit hedrad med tre prestigefyllda utmärkelser från Kungsmässan för året 2018.

Mest Inspirerande Butik 2018
Bästa Butik 2018
Bästa Serviceman/kvinna 2018

Dessa utmärkelser är ett erkännande av vårt fortsatta arbete och engagemang för att erbjuda er, våra älskade kunder, det bästa inom shopping och service.

Hitta till oss

Vill ni besöka vår butik så hittar ni oss på plan 2 i Kungsmässan.

Adress: Borgmästaregatan 5, Kungsbacka.

Måndag-fredag kl. 10.00-20.00
Lördag-söndag kl. 10.00-18.00